Store kradsetræer

Et stort kradsetræ er ideélt til dig der deler dit hjem med din kat. Med vores udvalg af kattetræer over 100 cm er der er rig mulighed for både leg og afslapning i ét.

Et kradsetræ der har det hele

En kat har mange behov vi som ejere har ansvar for bliver opfyldt. Et stort kradsetræ tjekker mange af disse bokse af. Der er huler til at sove i og liggepladser til at flyde ud på. Et stort kradsetræ giver også mulighed for din kat at iagttage fra et højre punkt i rummet, hvilket størstedelen af katte foretrækker. Prøv f.eks. at placere et højt kradsetræ nær et vindue så din kat har mulighed for at kigge ud og iagttage fuglene og naturen udenfor. Dette er som et fjernsyn for din kat, der både kan være med til at stimulere dens jagtinstinkt, give den overblik over hvad er sker omkring den og gennem vinduet, hvilket leder den til at have mere tryghed.
Store kradsetræer er også med til at lade din kat udfolde sin leg og smidighed ved at bevæge sig fra en platform til en anden. Prøv bl.a. at leg med din kat ved brug af kradsetræet og brug legetøj i form af drillepinde eller lasere til at dirigere din kat op og ned i træet. Dette er med til at stimulere kattens jagtinstinkt og lade den bruge sin energi. Leg mellem kat og ejer er ligeså med til at skabe en relation og styrke båndet imellem jer.
Find det kradsetræ der matcher din kats behov samt dine egne, gennemse udvalget af store kradsetræer i bl.a. sisal, piletræ, søgræs og stof, og find frem til det kradsetræ der falder i din smag.

Store kradsetræer til store katte

Er du den heldige ejer af en stor kat såsom den majestætiske store maine coon eller den smukke og elegante norske skovkat, så er et stort kradsetræ helt sikker det rette valg for jer. En kat skal kunne stå oprejst på sine bagben og have mulighed for at hvæsse sine kløer i fuld stræk. Derfor er det vigtigt at tilpasse sit kradsetræ til sin kat. Et stort kattetræ er også essentielt hvis der er mere en én kat i hjemmet, hvis din kat kun bor indendørs eller hvis du har en meget aktiv race som en bengal kat eller en siameser. Et stort kradsetræ er en super måde at integrere din kat i din indretning og give den et sted hvor både leg, afslapning samt en del af det territorielle behov en kat har, et samlet i ét.

Få det bedste ud af dit kradsetræ

Når man introducere et nyt kradsemøbel eller generelt nye ting for din kar kan det gå på flere måder. Dette afhænger også af din kats personlighed samt dens tryghed i hjemmet. Nogle katte lader deres nysgerrighed udfolder sig og undersøger straks nye ting, hvor andre katte kan være mere tilbageholdende selvom de virker interesserede, eller de kan endda virke helt ligeglad. Ofte kan tid være nøglen til at din kat begynder at tage det nye møbel i brug, men der er flere måde på for at få din kat interesseret. En måde er bl.a. via legetøj, brug forskelligt legetøj til at lokke katten op i træet og lad den lege så den opdager alle de muligheder den har med møblet. En anden måde er via katteurt, brug catnip eller baldrian spray og sprøjt det på kradsetræet, dette giver din kat fornyet interesse pga. duften og pga. den måde katteurt kan stimulere katte til glæde og leg. Læs mere om de forskellige katteurter og brugen af dem her.