Små kradsetræer

Et lille kradstræ er det oplagte valg til en ny killing eller som supplement til kradsesamlingen. Små kradsetræer er ideélle at have i hjemmet til alternativ afledning hvis din kat elsker at kradse i eksempelvis møbler. Se vores store udvalg af små kradsetræer under 100 cm i forskellige farver, størrelser og former, samt med eller uden huler og liggepladser.

Ny killing?

Er i blevet beriget med en ny killing i hjemmet og har svært ved at finde hoved og hale i alt det tilbehør der medfører og hvilket kradsetræ man skal vælge, så er et lille kradsetræ det perfekte sted at starte. Det giver muligheden for at lære sin nye killing at kende før man kende før man køber et større kradsemøbel der matcher dens behov, men samtidigt hurtigt at få et sted den nye killing kan hvæsse sine kløer og afmærke sit territorie, så den kan begynde at dufte sine egne feromoner rundt omkring i hjemmet og derved begynder at finde tryghed. Et lille kradsetræ er altid godt at have senere til diverse rum eller til ferier og ophold da det nemmere kan transporteres. Her ville et oplagt valg også være en kradsestamme eller et kradsebræt.

Træn din kat fra start

Derudover er det også essentielt hurtigt at anskaffe sig et kradsemøbel når man får en kat i hjemmet, i forhold til træning. Katte afmærker deres territorier bl.a. ved at kradse i ting. Derfor er et kradsetræ vigtig for at der er mulighed for at bruge metoden alternativ afledning tidligt i kattens liv. Dette betyder at hvis du f.eks. fanger din kat i færd med at kradse i sofahjørnet, istedet for at skælde den ud, afleder du den til et nærliggende kradsemøbel – et kradsetræ, en kradsestamme eller et kradsebræt – dette gentager man hver gang katten kradser i ting den ikke må og på den måde lærer katten hurtigt hvor det er tilladt at hvæsse kløer og hvor det er forbudt. 

Se bl.a. vores udvalg af katteurter der kan være med til at tillokke din kat til det nye møbel og motivere den til at tage det i brug. Brug bl.a. catnip eller baldrian spray til at spraye på kradsetræet for at vække din kats interesse. Læs mere om katteurter og hvordan det virker samt hvordan det bruges, lige her
Kattelegetøj er også en effektiv måde at få din kat i gang med at bruge sit nyt kradsemøbel. Prøv at leg med din kat og diriger den hen til kradsetræet så den interagerer med det uden den selv behøver at tage initiativet. Leg er altid en god måde at styrke båndet mellem din kat og enten nye ting, nye personer eller et andet nyt kæledyr. Leg stimulerer nemlig glæde hos din kat og det fører til øget tryghed.

Vil du hellere forsøge dig med at afskrække katten til at holde sig væk fra de problematiske områder, så se vores udvalg af afskrækkende midler til katte der hjælper med at holde katten væk.

Små kradsetræer i din indretning

Brug chancen til at købe nye kradsemøbler og nyt tilbehør til din kat til at dekorere dit hjem og gøre det indbydende, for katte lige så vel som for mennesker. Vi har små kradsetræer, store kradsetræer og kradsetræer fra gulv til loft, alle i forskellige størrelser, former og farver. Vælg mellem bl.a. kradsetræer i sisal, piletræ, søgræs, træ eller stof. Små kradsetræer er nemme at flytte fra sted til sted, eller fra rum til rum. Nogle er endda egnede til at transportere med i f.eks. ferieboliger eller hvis din kat skal passes hos venner eller bekendte. Find det kattetræ der passer til din kat samt din æstetik og gør jeres nye kradsetræ til en del af indretningen i hjemmet.