Kradsestammer & Kradsebrætte

En kradsestamme eller et kradsebræt er en god løsning som supplement til katten der kradser i alting, eller som transportabel kradsemøbel til rejsen eller ferien.

Kradsemøblet til hvert et hjem

En kradsestamme, eller et kradsebræt, er et kradsemøbel der burde være tilstede i ethvert kattehjem. Om man har katte inde eller ude, så er det nødvendigt for en kat at have et sted, i det hjem den bor og sover i, som den kan udleve et af sine mest naturlige og hyppige instinkter, nemlig at hvæsse sine kløer. Det er samtidig med til at redde dine fine møbler og gulvtæpper, da det typisk er de alternativer katte vil ty til hvis ikke der er andre kradsemuligheder ledige.
Derfor er det også oplagt at have kradsemuligheder for din kat i de fleste rum i hjemmet, især i de rum hvor katte færdes mest. En kradsestamme eller et kradsebræt er nemlig med til at give din kat steder den kan afgive sine feromoner. Det betyder for din kat, at den har en god fornemmelse af sin egen lugt og hjemmet, og derfor føler sig både hjemme og tryg i omgivelserne. 

Skab tryghed for din kat

Kradsestammer og kradsebrætter er super nemme at have i hjemmet da de er så nemme at flytte rundt samt at finde en plads til, pga. den lille størrelse. De kan nemt flyttes fra rum til rum eller sted til sted. Derfor er det også oplagt at have et lille kradsemøbel, som en kradstestamme, et kradsebræt eller et lille kradsetræ, som er muligt at følge med katten ved eventuelle ferier og rejser. Skal i i sommerhus og have katten med, skal i ud og rejse og jeres kat skal passes hos venner og familie eller har i måske valgt jeres kat skal på kattepension mens i er væk. Uanset valget er det helt oplagt at have et kradsemøbel som i kan transportere med katten hvorend den skal hen. Det er super effektivt at have bl.a. en kradsestamme eller et kradsebræt som jeres kat kender og som har dens lugt og feromoner. Det er nemlig med til at jeres kat hurtigere føler sig tryg i de nye omgivelser.

Perfekt til den nye killing

Har i fået glæden af en ny killing i hjemmet, så ved i sikkert allerede hvor meget tilbehør der kan tilhøre sig en ny kat. Specielt hvis det er den første kat i hjemmet. Kradsestammer og kradsebrætter er det optimale startvalg sammen med et lille kradsetræ. Det er nemt og hurtigt at erhverve sig og der skal ikke tages de store stillinger til om det passer ind og rummet og til kattens behov. Det er fint at vente med at købe et større kradsetræ, til katten er lidt ældre og man kender den behov, sove og bevæg mønstre så man kan købe lige det kradsetræ der matcher jeres kat bedst.


Kradsestammer og kradsebrætte er nemme at rykke rundt på så er er mulighed for at kunne tilpasse din i indretning og til kattens behov. Det kan være den elsker et bestemt hjørne på lænestolen, eller en bestemt plet på gulvtæppet. Brug de redskaber i har til at træne jeres nye killing og gør det mest effektivt ved alternativ afledning. Der hvor katten kradser i hjørnet af lænestolen, kan i placere en kradsestamme så i nemt kan lede katten hen til den istedet for stolen. Der hvor gulvtæppet allerede er trævlet op efter få kradsesessioner, kan i ligge et kradsebræt for at vise katten hvor og hvad den skal kradse på. Det er naturligvis ofte steder kradsestammer og kradsebrætter placeres midlertidigt, men det er super effektivt til at hjælpe med at træne din kat, og helt sikker det værd for dig og dine møbler i den lange bane.