Kattehuler & Kattesenge

Se vores udvalg i kattehuler, kattehuse og kattesenge og find den perfekte soveplads til din kat. Vores udvalg indeholder også raditorsenge og væghængte kattesenge, så du er sikker på at finde noget der passer din kat og dit hjem.

Scruffs Florence seng til k?ledyr i gr? – 2 st?rrelser, Medium

255,00 kr.

Scruffs Florence seng til k?ledyr i gr? – 2 st?rrelser, XL

415,00 kr.

Den perfekte soveplads til din kat

Hvem ville ikke ønske sig til lille størrelse, for at få mulighed til at slænge sig i en hyggelig blød og pelset hule. 
Kattehuler og kattesenge er noget af det mest hyggelige – både for dig og din kat. De kan være super æstetiske og passe perfekt ind i indretningen hvis det er det man er til. Der er masser af muligheder at vælge imellem for at skabe de perfekte sovepladser for din kat. Katte elsker at sove og som de nattedyr de nu naturligt er, så bruger de størstedelen af dagen på netop dette. Derfor er det vigtigt for katte at have mange forskellige muligheder i hjemmet for at finde steder den kan slå benene op og tage sig en lur.

Kattehuler og kattesenge - feromon hotspot

Kattes afslapnings- og sove steder er rødglødende når det kommer til feromoner. Det er her netop med afslapning og søvn at katte bruger klart størstedelen af deres dag. Bare at katten ligger på en plads efterlader katten sig sin naturlige duft, så stærkt at selv vi mennesker kan genkende den. Ligeså vel som det er vigtigt at have masser af kradsemuligheder i hjemmet, er det super vigtigt at have masser af steder i hjemmet hvor din kat trygt kan slappe af og falde i søvn. Det mest ideelle er at hvert et rum har et sted din kat kan gøre til sin seng, gerne i både ved jord niveau og i højderne.

Katte udgiver flere forskellige feromoner, og et af de feromoner kaldes ´tryghedsferomoner´. De udskilles via kattens kinder, og når du ser din kat gnide sin kind op ad dig, et møbel eller noget helt andet, så er det netop dette tryghedsferomon der udskilles. Det er med til at lave din kat have sin velkendte duft rundt omkring i og udenfor hjemmet, som giver den en følelse af at være hjemme samt at kunne føle sig tryg. 
Kattehuler og kattesenge er med til at give din kat mulighed for at skabe disse feromon hotspots som gør at den føler sig tryg i hjemmet og den er komfortabel med at kunne flade ud og slappe af i omgivelserne.

 

Lad din kat sove sig tryg

Måden din kat sover på siger meget om dens tanker. Ligger din kat eksempelvis med ben og poter under maven, siger det at din kat ikke nødvendigvis har taget plads for at tag en lang snoozer. Den er højst sandsynligt i et afslappende stadie, men er der stadig opmærksom på omgivelser og har nok kun lagt sig for en kort stund. Ligger din kat derimod fladet ud på siden eller ryggen, gerne med deres poter dækkende deres øjne eller ansigtet begravet i sig selv og rullet sammen til en lille klump. Så er din kat tryg på den plads den har lagt sig og har højst sandsynligt tænk sig at blive et par timer.

Søvn er utroligt vigtigt for katte for at de skal fungere, lige såvel som det er for mennesker. Katte har bare brug for meget mere søvn da deres energi forbrændes meget hurtigere end menneskets. 
Derfor er det utroligt vigtigt vi skaber et trygt miljø for vores katte hvor de kan få alt den hvile de har brug for. Sørg for at have mange sove og ligge pladser i hjemmet for din kat. Suppler med kattehuler og kattesenge, både i kradsetræet, i vindueskarmen og i hjørnet af stuen.