Gulv til loft kradsetræer

Se vores udvalg i gulv til loft kradsetræer og find det der matcher din kat og dit hjem.

Det multifunktionelle kradsemøbel

Et gulv til loft kradsetræ er perfekt til den katteejer der vil give sin kat det hele. Det har alt i én; multiple platforme der kan udnyttes ved leg og katten kan bruge sin utrolige smidighed – liggepladser og huler der kan bruges til afslapning og søvn samt et sted katten kan udskille sine tryghedsferomoner – en højde der når til loftet der giver mulighed for det bedste overblik i rummet samt et sted katten kan søge hen og være i fred – masser af mulighed for at kradse og hvæsse kløer samt giver en mulighed for afmærkning af territorie. Alle disse faktorer spiller ind for at give din kat den tryghed i hjemmet den har brug for for at den skal trives. Det er dog altid anbefalet at have mange forskellige punkter rundt omkring i huset der også afmærker disse punkter – sovepladser, kradsemøbler, foder og vand station, kattebakke osv. Et gulv til loft kradsetræ er dog et perfekt kradsemøbel til samlingen pga. dens multifunktionelle egenskaber.

Et hjem for din kat

De fleste gulv til loft kradsetræer har muligheden for at tilpasse højden så det passer netop til dít hjem. Vores udvalg består af en variation af forskellige farver, former og størrelser. Alt fra simple kradsetræer hvor du får den gode højde med, til hele kradsemiljøer der ligger endnu mere op til leg og udfoldelse. 
Når du vælger et nyt kradsetræ så hav altid din kats behov i mente. Har du en stor kat, en meget aktiv kat eller endda flere katte – så er et kattetræ af den størrelse og endda gerne et helt kradsemiljø, klart det bedste valg for jer. Det samme gælder især hvis du har en kat der udelukkende bor indendørs – katte der går ude hver dag får typisk stillet deres egne behov i naturen i forhold til stimulering af jagtinstinkt og motion af deres kroppe. Vælger vi at have en kat der kun bor inden døre har vi ansvaret for at få stillet disse behov. Gennem massere af leg og mulighed for at bevæge sig rundt i hjemmet uden at alting er forbudte områder – det er essentielt for en kat. Der er brug for flere stedet at få lov at kradse og få lov at bevæge sig rundt. Her er et gulv til loft kradsetræ et super valg. Prøv endda at supplere med forskellige væghængte platforme som f.eks. hylder der går i bane rundt i rummet så din kat vil kunne bevæge sig rundt uden at røre gulvet – din kat vil elske det.

 

Tips til gulv til loft kradsetræer

Får hurtigt din kat igang med at udnytte sit nye kradsemøbel til dets fulde potentiale – prøv at vække din kats interessere ved hjælp af naturlige urter som er stimulerende for katte, med enten en catnip eller baldrian spray. Lær mere om katteurter og hvordan det bruges og se vores udvalg af her.

Prøv også at lade din kat enteragere med det nye kradsetræ ved hjælp af leg – prøv bl.a. en drillepind eller en laser der er med til at stimulere kattens jaginstinkt og forsøg at få katten op i træet og  lege. Tryk her for at se vores udvalg af kattelegetøj.

Et stort kradsetræ eller et kradsemiljø kan være en investering – en mere økonomisk og bæredygtig måde er at forlænge dit kradsetræs levetid ved at udskifte eller erstatte slidte eller ødelagte dele af dit kradsemøbel. Se vores udvalg af tilbehør hvor du bl.a. kan finde sisal rebe og sisalstolper der kan gøre dit kradsetræ så god som ny igen.